Hudföryngring & ärr
Akneärr

Fraxel laser är till skillnad från en traditionell koldioxidslipning, som är en ytlig och helt ablativ metod, så når man ett helt annat djup med Fraxel vilken penetrerar ända ner till 1,6 mm i dermis!

Mer om 
Fraxel laser

Med Fraxel laser kan man behandla åldrad hud och akne ärr.

Efter en behandling så har man avlägsnat mellan 6-8 gr dermal vävnad, uppstramningseffekten är omedelbar och väldigt påtaglig. Med Fraxel så skjuts mängder av mycket smala (max 0,14 mm) och helt öppna kanaler djupt ned i dermis. Bredden på dessa kanaler är omkring 10 gånger mindre än andra fraktionerade system och metoder, vilket ger mycket mindre blödning. Mellan dessa kanaler så sparas frisk vävnad och därmed blir konvalescensen väsentligt kortare än med traditionell CO2.

Den kliniska konvalescensen, det vill säga tiden för hudens återslutning, är alltid max 48 timmar oavsett penetrationsdjup och antal kanaler, men efter behandling bör man räkna med att vara hemma och sköta om huden ca 5-7 dagar.

Fraxel behandlingen utförs i lokalbedövning.

Vi har nu behandlat med Fraxel laser sedan 2009 och  sett att det ofta krävs 2 behandlingar innan man fått ett tillfredställande resultat, särskilt vid svåra akne ärr och kraftigt åldrad hud.

Behandling utförs endast av Ingabritt Thorneus Spec. Läkare

Priser

Kinder 12 000 kr
Ansikte 21 000 kr

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation

För bokning, konsultation, information och ytterligare prisförfrågningar: 

Telefon: 090-77 52 61070-580 4608

Mail: info@hudlakaren.se

Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?