Hudföryngring & ärr
Fotona 4D®

Fotona4D® är en serie av icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning på djupet och stora förbättringar i hudens färg, lyster och struktur. Fotona4D® består av fyra olika steg för både djup och ytlig påverkan med fokus på nasolabialfåran som behandlas inifrån munnen: ”det inverterade ansiktslyftet”. Fotona4D® är för dig som är intresserad av att få en tydlig hudföryngring utan kirurgi och med kort konvalescens.

Mer om 
Fotona 4D®

Steg 1 –  en revolutionerande intraoral behandling där en kontrollerad uppvärmning stimulerar nybildning av kollagen. Effekten syns direkt på nasolabialfåran, ungefär som med en filler.

Steg 2 – en fraktionerad laserbehandling som verkar på olika djup i huden och förbättrar dess struktur och spänst.

Steg 3 – en sekundlång laserpuls som värmer upp huden till ca 42°C vilket stramar upp huden påtagligt. Hudytans temperatur kontrolleras noggrant under behandlingen som är snabb och smärtfri.

Steg 4 – en helt kall laserpeeling avslutar Fotona4D®-protokollet och ger huden en vacker lyster.

4D-behandlingen tar ca 1 timme och för att uppnå förväntat resultat görs en kur på 4 behandlingar med 4-8 veckors mellanrum.

Priser

4D 4 900 kr/gång
(rekommenderas att göra 3 beh)

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation

För bokning, konsultation, information och ytterligare prisförfrågningar: 

Telefon: 090-77 52 61070-580 4608

Mail: info@hudlakaren.se

Tips

Man kan om man vill göra en underhållsbehandling per år för att bibehålla resultatet.

Fotona 4D® är väldigt bra att kombinera med Fotona SmoothEye om man vill ha en förbättrad hudkvalité och lyft även kring ögonen. Läs mer om Fotona SmoothEye här.

Före & efter

Före och efter behandling med Fotona 4D

Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?