Fettreduktion
Fettfrysning

En vetenskapligt bevisad och icke kirurgisk metod för att reducera lokala fettdepåer på kroppen.

Metoden går ut på att fettcellerna i fettlagret kyls ned utan att skada den omgivande vävnaden. På så vis dör fettcellerna som sedan transporteras bort i kroppen på naturlig väg. Resultatet blir permanent eftersom kroppen inte kan bilda nya fettceller. Det är ett enkelt och effektivt alternativ för att ta bort isolerade fettdepåer.

Mer om 
Fettfrysning / Z Lipo

Vanliga områden att behandla med Z Lipo:
  • Mage
  • Höfter
  • Midja
  • Rygg
  • Manligt bröstfett
  • Lår (på in-och utsidan)
  • Överarmar
  • Skinkor

Priser Z Lipo:

Per område 6 000 kr

Fettfrysning kan göras på flera olika områden på kroppen

 

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation

För bokning, konsultation, information och ytterligare prisförfrågningar: 

Telefon: 090-77 52 61070-580 4608

Mail: info@hudlakaren.se

Före och efter behandling med fettfrysning

Frågor & Svar

Hur går fettfrysning till?

Vid fettfrysning använder vi ett eller två munstycken för att suga in fettvävnad. Man lägger en skyddsduk på huden under handstyckena och startar behandlingsschemat. Under pumpande vakuum kyler man ner fettvävnaden som då förstör fettcellerna.

 

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingen tar 1 timma.

 

Hur länge håller resultatet?

Kroppen behöver minst 2 månader på sig innan den brutit ner och forslat bort fettcellerna- då börjar resultatet synas. Men när du väl tagit bort fettcellerna så kommer de aldrig tillbaka, under förutsättning att du behåller din vikt, annars kan resterande fettceller givetvis öka i volym. Normalt kan du räkna med att ca 20-35% av fettmängden på det aktuella området försvinner efter behandlingen, det innebär att för vissa som önskar att ta bort en större mängd fett kan behöva fler behandlingar.

 

Vem passas behandlingen för?

När man har svårt att få till de rätta formerna av endast kost och träning, det är viktigt att poängtera att detta inte är en bantningskur.

 

Vad är fördelen med fettfrysning?

Det är en icke-operativ fettreducering där du varken behöver narkos eller lokalbedövning och inte heller någon form av medicinering för att uppnå resultat. Du behöver inge sjukskrivning och kan vara aktiv direkt efter behandlingen.

 

Hur känns behandlingen?

Du känner en vakuumeffekt när huden och fettet sugs in i maskinen, sen kan det kännas lite kallt i området som du behandlar men det brukar avta under tiden du behandlas.

 

Finns det några biverkningar?

Direkt efter behandlingen kan du vara röd och avdomnad i området. Det kan även uppstå blåmärken och stickningar i huden som är behandlad, detta försvinner av sig själv efter någon vecka.

Tips!

Denna behandling passar utmärkt att kombinera med vår stötvågsbehandling Z wavePro som i kombination påskyndar fettreduceringen samt förbättrar kollagenstrukturen och hudens kvalité.

Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?