Injektioner
Fillers

Hyaluronsyrefillers används för att behandla linjer som orsakas av volymförlust, såsom kinder och läppar. Fillers används också för att fuktmätta huden.

Vi har ett flertal olika produkter som är anpassade efter olika ändamål. Vi som behandlare väljer ut den produkt som passar bäst för dig och det du vill uppnå av behandlingen.

Mer om 
Fillers

Med fillers kan vi:

  • Återskapa volym och definiera kindben
  • Förstärka form och kontur för att reducera synliga tecken på åldrande
  • Släta ut rynkor och veck runt mun och näsa
  • Definiera läppkontur och/eller öka volym i läpparna
  • Mjuka upp och ta bort rynkor och linjer i panna
  • Skapa djup återfuktning av huden inifrån och därmed förbättra hudens ytstruktur

Det är naturligt!

Det ger ett naturligt resultat och grundas på den unika NASHA-teknologin vars hyaluronsyra är mycket lik kroppens egen hyaluronsyra. Det påverkar inte ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Eftersom det inte är permanent gör den det möjligt för dig att undvika att skapa ett permanent utseende som du kanske ångrar när ditt ansikte med tiden förändras.

Ny estetisk injektionslag 1 juli 2021

För våra kunders säkerhet följer Hudläkaren den nya lagen om estetiska injektionsbehandlingar som gäller från och med den 1 juli 2021. Alla våra behandlare har alltid varit och är legitimerade läkare eller sjuksköterskor vilket det är lag på från och med 1 juli. Välkommen att boka en konsultation hos Hudläkaren.

Om du är ny kund, ska göra en ny typ av behandling du inte gjort förut, eller om det gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling behöver du boka en konsultation minst två dagar innan din behandling. Allra helst bokas din konsultation för ett möte på kliniken men om du bor långt bort, kontakta oss per telefon eller mail så hjälper vi dig. Åldersgräns för estetiska injektioner är 18 år.

HarmonyCA

Harmonyca är en helt ny injektionsbehandling som ger ett ansiktslyft utan kniv med resultat som håller riktigt länge! Allergan (som tillverkar fillern Juvederm) har tagit fram Harmonica som kombinerar filler och små microsfärer av Ca-hydroxyapatit. Fillern ger omedelbart resultat och microsfärerna ger successiv och kraftfull kollagenstimulering som håller mycket längre än vanlig filler. HArmonyCa är till skillnad från andra fillerbehandlingar en hybridinjektion där två olika aktiva ämnen med diverse uppgifter används i en och samma produkt. Produkten innehåller både hyaluronsyra och kalciumhydroxiapatit vilket är en unik sammansättning mellan två väl beprövade komponenter som tillsammans ger ett omedelbart lyft och långvarig resultat. Genom att använda hyaluronsyra i filler kan vi återskapa volym i huden.

Priser fillers

1 ml  4 300 kr
0,5 ml  3 500 kr

 

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation

För bokning, konsultation, information och ytterligare prisförfrågningar: 

Telefon: 090-77 52 61070-580 4608

Mail: info@hudlakaren.se

Fokusområden för fillers

Före och efter

Före behandling med fillers
Efter behandling med fillers

Behandlingar: kråksparkar, trötta ögon, ögonbrynslyft, kinder, skrattrynkor, hudföryngring (läppar) och hudföryngring (ansikte).

Före behandling med fillers
Efter behandling med fillers

Behandlingar: pannrynkor, hudföryngring (ansikte) och hals

Före behandling med fillers
Efter behandling med fillers

Behandlingar: trötta ögon, pannrynkor, kinder, sura mungipor, haka, hudföryngring (ansikte)

Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?