Injektioner
Profhilo

Låt oss presentera Profhilo, ett innovativt koncept som motverkar slapphet i huden.

 

Behandlingen gör att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.
 

Mer om 
Profhilo

Återfuktning av huden.

Profhilo är en ­filler baserad på hyaluronsyra, den skiljer sig däremot från traditionella fillers som ofta används till att bygga och ­modellera huden. Profhilo beskrivs som en vävnadsstärkande filler med högkoncentrerad och stabiliserad hyaluronsyra som injiceras strax under hudytan. Där flyter den sedan ut och drar till sig fukt, vilket ger en fylligare, slätare och fastare hudstruktur.

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unika förmåga att binda vatten. Skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot för kroppen egen hyaluronsyra. Skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.

Det är naturligt!

Det ger ett naturligt resultat och grundas på den unika NASHA-teknologin vars hyaluronsyra är mycket lik kroppens egen hyaluronsyra. Det påverkar inte ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Eftersom det inte är permanent gör den det möjligt för dig att undvika att skapa ett permanent utseende som du kanske ångrar när ditt ansikte med tiden förändras.

Priser

Två behandlingar 7 000 kr

Priset avser två behandlingar med ca. en månads mellanrum, totalt 4ml filler.

 

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation

För bokning, konsultation, information och ytterligare prisförfrågningar:

Telefon: 090-77 52 61070-580 4608

Mail: info@hudlakaren.se

Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?