Injektioner
Botox

Botox behandlar linjer som orsakas av muskulär hyperaktivitet.

Det kan till exempel handla om arga rynkan mellan ögonbrynen, linjerna i pannan, ”kråksparkarna” vid ögonen eller pussrynkorna vid munnen.

Mer om 
Botox

Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande medel som används för att behandla ett antal olika tillstånd i kroppen. Det innehåller den aktiva substansen botulinumtoxin typ A och injiceras i antingen muskler eller i huden. Det verkar genom att delvis blockera nervimpulser i de muskler som injicerats och minskar kraftiga sammandragningar av dessa muskler.

Ny estetisk injektionslag 1 juli 2021

 För våra kunders säkerhet följer Hudläkaren den nya lagen om estetiska injektionsbehandlingar som gäller från och med den 1 juli 2021. Alla våra behandlare har alltid varit och är legitimerade läkare eller sjuksköterskor vilket det är lag på från och med 1 juli. Välkommen att boka en konsultation hos Hudläkaren.

Om du är ny kund, ska göra en ny typ av behandling du inte gjort förut, eller om det gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling behöver du boka en konsultation minst två dagar innan din behandling. Allra helst bokas din konsultation för ett möte på kliniken men om du bor långt bort, kontakta oss per telefon eller mail så hjälper vi dig. Åldersgräns för estetiska injektioner är 18 år.

Priser

1 område 2 300 kr
2 områden 3 200 kr
3 områden 3 800 kr
Axiller (Armhålor) 4 000 kr
+ kostnad för läkemedel
Handsvett 6 000 kr
+ kostnad för läkemedel
Masseter muskel 4 000 kr

 Touch-up/liten korrigering kan göras inom 2 veckor efter behandling.

 

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation

För bokning, konsultation, information och ytterligare prisförfrågningar: 

Telefon: 090-77 52 61070-580 4608

Mail: info@hudlakaren.se

Svettbehandling

Botox kan även användas för att behandla svettningar. Läs mer om våra svettbehandlingar och om vår Svettmottagning.

Hur fungerar det?

När en specifik muskel slappnar av efter behandling med Botox kommer huden runt området att se slätare ut med färre rynkor. Det är bara de området som behandlas som ändras, resten av ditt ansikte kan du röra precis som vanligt. Du kommer fortfarande kunna le och kisa, bara med färre rynkor.

Vad händer efter en behandling?

Direkt efter Botoxbehandlingen kan man få en lite rodnad och ibland även ett litet blåmärke vid insticksstället, men det går bra att täcka över om man vill. Rodnaden håller i sig någon timma efter behandlingen. Man ska undvika kraftig träning i ett dygn efter behandlingen, inte massera eller trycka på området man behandlat.

Hur blir resultatet?

Resultatet av behandlingen börjar märkas efter ca 3 dagar, men den fulla effekten ser man efter ca 14 dagar. Denna muskelavslappning är tillfällig och avtar gradvis, efter 3 månader brukar effekten generellt avta, men det är väldigt individuellt.

Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?