Hudföryngring & ärr
Dermapen

Öka hudens kollagentillväxt på ett naturligt sätt med Dermapen. Dermapen är en avancerad microneedlingbehandling som orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Huden reagerar genom att börja producera nytt kollagen samt bilda nya kapillärer i huden. Resultatet blir en fräschare hud med förbättrad struktur.

Mer om 
Dermapen

Behandlingsmetoden är mer effektiv än microdermabrasion och kemisk peeling.

Dermapen-behandlingen kan utföras på alla hudtyper/hudfärger.

Dermapen 3 logotyp

Dermapen använder sig av 12 sterila engångsnålar som gör 1300 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. När Dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerhetställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt nere i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare nere i dermis.

Dermapen rekommenderas för behandling av:

  • Åldrad och spänstfattig hud
  • Fina linjer och rynkor, inklusive runt munnen och ögonen
  • Stora porer
  • Milier och pormaskar
  • Pigmenteringar
  • Torr hy
  • Ärr
  • Huduppstramning och föryngring
  • Oren hy, acne

Priser

Ansikte 2 100 kr
Ansikte, hals, dekolletage 2 900 kr
Litet Område 1 500 kr

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation

För bokning, konsultation, information och ytterligare prisförfrågningar: 

Telefon: 090 775261, 070 5804608

Mail: info@hudlakaren.se

Bör jag förbereda min hud innan en dermapen behandling?

För bästa resultat rekommenderar vi att använda effektiva hudvårdspreparat, såsom vitamin A eller C, för att bygga upp och stärka huden (speciellt för tunna eller ömtåliga hudområden) Fortsätt gärna använda dessa efter behandlingen.

Hur länge tar det innan jag ser ett resultat?

Vanligtvis kommer du se att huden får mer lyster efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 4 till 6 behandlingar (utförda med 3-6 veckor mellanrum). Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar. Behandlingsresultat beror även på din huds ålder och hudens skötsel efteråt.

Är behandlingen smärtsam?

Upp till 0,5 mm är en Dermapen behandling i princip smärtfri. Det brukar inte behövas någon bedövning.

Hur ser återhämtningstiden ut efter behandlingen?

Du kan uppleva ansiktsrodnad upp till 12 timmar efter behandlingen. De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt efteråt. Återhämtningstiden är med andra ord minimal men det beror på intensitet av behandlingen.

Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?