Hudföryngring & ärr
Ögonlock

En icke-invasiv Er: YAG laserbehandling som stramar upp övre och nedre ögonlock och reducerar rynkorna kring ögonen, för alla som vill ha ett icke-kirurgiskt ögonlyft.

Mer om 
Fotona SmoothEye™

Med Fotona SMOOTH-tekniken använder man ett laserljus som ger en effektiv uppstramning, stimulerar collagen och ger ett lyft runt hela ögat. Efter några behandlingar så har man en förbättrad elasticitet, bättre struktur och mindre rynkor.

Antalet Fotona SmoothEye behandlingar man behöver är individuellt beroende på ålder och hudens kvalité, men vi rekommenderar att man gör 3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum, behandlingen tar ca 30 min och har kort konvalescens. Direkt efter behandlingen kan man bli röd, svullen och lite öm i huden, man kan uppleva att hudens kvalité blir sämre de första dagarna efter behandling men då kan man använda en bra fuktkräm så att huden blir återhämtad.

 

  • Förbättrar hudens elasticitet, struktur och volym
  • Stimulerar collagen
  • Kort konvalescens
  • Mjuk, snabb och icke-invasiv
  • Säker och exakt

Vad är Fotona Smooth eye?

Fotona Smooth eye är en renodlad uppstramande ögonbehandling. Fotona SMOOTHEYE är en värmebehandling i kombination med en ytlig peeling av hudytan. Behandlingen resulterar i en nyproduktion och stimulering av kollagen som ger en tightare hud runt ögonområdet.

Vem passar för behandlingen?

Behandlingen passar bra för dig som vill ha en icke-kirurgisk behandling för att få bort fina linjer och rynkor, lätt hängande ögonlock, mörka ringar under ögonen, påsighet och för de som vill ha en tighteningeffekt runt ögonen. Om du inte vill använda muskelavslappnande för ex. kråksparkar eller tycker att det är för drastiskt med kirurgi är Fotona smooth eye ett bra alternativ. Alla hudtyper kan behandlas.

Hur fungerar det?

Före behandlingen bedövas området runt ögonen med en salva. Ögongloben bedövas lokalt innan en metall-lins sätts på innanför ögonlocket. Trots bedövning upplever de flesta en värmande och stickande känsla under behandlingen.
Laserljuset levererar en energi som omvandlas till värme som varsamt värmer upp vävnaden för att generera en ökad kollagenproduktion och en nybildning av celler som i sin tur producerar nytt kollagen. Efter några behandlingar förbättras fina linjer, stramhet och elasticitet. Slutligt resultat uppnås 3-6 månader efter sista behandling.

Risker och konvalescens

Behandlingen är mycket säker och generellt är det liten eller ingen konvalescens efter behandlingen. Mindre svullnad och rodnad förekommer som kan sitta i 3-5 dagar. Det går bra att sminka sig efter behandlingen om man vill det.
Vi rekommenderar 3-5 behandlingar i kur med en månads mellanrum för optimalt resultat. Därefter utvärderas resultat. Uppföljningsbehandlingar/touch up behandling för att bibehålla eller förbättra resultat rekommenderas 1-2 per år.

Priser

Ögonlock – hudföryngring 5 500 kr/gång
(rekommenderas att göra 3 beh)

 

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation

För bokning, konsultation, information och ytterligare prisförfrågningar:

Telefon: 090-77 52 61

Mail: info@hudlakaren.se

Tips

Man kan om man vill göra 1 till 2 underhållsbehandlingar per år för att bibehålla resultatet.

Fotona SmoothEye är väldigt bra att kombinera med Fotona 4D om man vill ha en förbättrad hudkvalité av hela ansiktet. Läs mer om Fotona 4D här.

Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?