Hudföryngring & ärr
Ögonlock

En icke-invasiv Er: YAG laserbehandling som stramar upp övre och nedre ögonlock och reducerar rynkorna kring ögonen, för alla som vill ha ett icke-kirurgiskt ögonlyft.

Mer om 
Fotona SmoothEye™

Med Fotona SMOOTH-tekniken använder man ett laserljus som ger en effektiv uppstramning, stimulerar collagen och ger ett lyft runt hela ögat. Efter några behandlingar så har man en förbättrad elasticitet, bättre struktur och mindre rynkor.

Antalet Fotona SmoothEye behandlingar man behöver är individuellt beroende på ålder och hudens kvalité, men vi rekommenderar att man gör 3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum, behandlingen tar ca 30 min och har kort konvalescens. Direkt efter behandlingen kan man bli röd, svullen och lite öm i huden, man kan uppleva att hudens kvalité blir sämre de första dagarna efter behandling men då kan man använda en bra fuktkräm så att huden blir återhämtad.

 

  • Förbättrar hudens elasticitet, struktur och volym
  • Stimulerar collagen
  • Kort konvalescens
  • Mjuk, snabb och icke-invasiv
  • Säker och exakt

Priser

Ögonlock – hudföryngring 4 000 kr/gång
(rekommenderas att göra 3 beh)

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation

För bokning, konsultation, information och ytterligare prisförfrågningar: 

Telefon: 090-77 52 61070-580 4608

Mail: info@hudlakaren.se

Tips

Man kan om man vill göra 1 till 2 underhållsbehandlingar per år för att bibehålla resultatet.

Fotona SmoothEye är väldigt bra att kombinera med Fotona 4D om man vill ha en förbättrad hudkvalité av hela ansiktet. Läs mer om Fotona 4D här.

Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?