Aptos trådlyft
Hudföryngring

APTOS-trådlyft är en revolutionerande metod som lyfter och förbättrar hudens textur och ökar hudens elasticitet. Aptos-trådarna innehåller Hyaluronsyra som hjälper till att balansera hudens fuktbalans.

Mer om 
Aptos

Det icke-kirurgiska ansiktslyftet

Aptos trådlyft är en behandling som innebär att olika delar av ansiktet och kroppen förflyttas med hjälp av specialdesignade trådar utan att behöva göra snitt som vid ett vanligt ansiktslyft. Förutom att lyfta förbättrar trådarna även hudens spänst, textur, färg och återfuktning.

Vad är Aptos trådlyft?

Det unika med Aptos trådlyft är att trådarna inte bara behandlar slapp hud, utan även förbättrar hudens elasticitet och textur via hyaluronsyra i trådarna. Det är hyaluronsyra och kollagen som upprätthåller hudens lager och struktur.

Fördelar med Aptos trådlyft:

  • Dubbelverkan: lyft och föryngring
  • Minimal invasiv behandling utförd under lokalbedövning
  • Omedelbart tydliga resultat
  • Kort återhämtningstid
  • Ny kollagenuppbyggnad och ökad mikrocirkulation
  • Långvarig effekt (1,5–5 år beroende på trådkomposition)

Hur kommer jag se ut efter behandlingen?

Jämfört med traditionellt ansiktslyft – som lämnar synliga förändringar och väl gömda, men tydliga ärr, lämnar APTOS trådlyft inga ärr eller förändringar av ansiktets ursprungliga drag. Du kommer att se ut som på några år gamla bilder av dig själv.

Ny estetisk injektionslag 1 juli 2021

För våra kunders säkerhet följer Hudläkaren den nya lagen om estetiska injektionsbehandlingar som gäller från och med den 1 juli 2021. Alla våra behandlare har alltid varit och är legitimerade läkare eller sjuksköterskor vilket det är lag på från och med 1 juli. Välkommen att boka en konsultation hos Hudläkaren.

Om du är ny kund, ska göra en ny typ av behandling du inte gjort förut, eller om det gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling behöver du boka en konsultation minst två dagar innan din behandling. Allra helst bokas din konsultation för ett möte på kliniken men om du bor långt bort, kontakta oss per telefon eller mail så hjälper vi dig. Åldersgräns för estetiska injektioner är 18 år.

Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?