Hår, kärl & pigment
Behandla ytliga kärl & rodnader

Vår I2PL använder korta, säkra pulsar av ljus som avges från en flash-lampa för att snabbt ta bort ytliga blodkärl (även kallat telangiektasier) från ditt ansikte. Yag lasern används för behandling av grövre kärl både i ansikte och på ben.

Mer om 
Behandling av ytliga kärl & rodnader

Ytliga blodkärl på alla delar av kroppen kan behandlas. Eftersom behandlingen går ut på att ljuset från lampan absorberas av de röda blodkropparna i blodet ses mest effektiva resultat på behandling av ljus hud.

Ellipse använder korta, säkra pulsar av ljus som avges från en flash-lampa för att snabbt ta bort tunna blodkärl (även kallat telangiektasier) från ditt ansikte. Yag lasern används för behandling av grövre kärl både i ansikte och på ben.

  Priser kärlbehandling:

  Näsa 1 700 kr
  Kinder 2 000 kr
  Kinder och näsa 2 500 kr
  Hela ansiktet 3 500 kr

   

   

  Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation.

  För bokning, konsultation, information och ytterligare prisförfrågningar: 

  Telefon: 090-77 52 61070-580 4608

  Mail: info@hudlakaren.se

  Frågor & Svar

  Vilken typ av blodkärl kan behandlas?

  Ytliga blodkärl på alla delar av kroppen kan behandlas. Det vanligaste är behandling för ytliga blodkärl i ansiktet, på bröstet eller på benen. Eftersom behandlingen går ut på att ljuset från lampan absorberas av de röda blodkropparna i blodet ses mest effektiva resultat på behandling av ljus hud. Ju ljusare hud desto mer uttalad blir kontrasten mellan blodkärlet och huden, vilket gör behandlingen enklare.

  Hur går en Ellipse behandling till och hur lång tid tar en behandling?

  För att säkerställa att ljuset på bästa sätt når blodkärlet appliceras ett tunt lager av gel på huden före behandling.

  Behandlingstiden beror på det område som ska behandlas och antalet kärl. En behandling tar normalt 10-20 minuter.

  Gör det ont?

  Bedövningsmedel behövs inte och de flesta människor beskriver att känslan liknar ett gummiband som snärtar på huden följt av en varm känsla som varar några minuter. Man kan om så önskas kyla ner huden efter behandling.

  Behöver jag vidta särskilda försiktighetsåtgärderföre och efter behandlingen?

  Eftersom ljuset söker sig till pigmentet (melanin) i huden är det viktigt att undvika solning (sol, solarium eller brun utan sol kräm) före och under behandlingsperioden.

  Vi rekommenderar att du begränsar din solexponering och använder ett solskydd (SPF 50) under ett par veckor efter behandlingen. Efter behandling av större blodkärl på ben bör stödstrumpor användas under två veckor. Om större kärl på benet redan har behandlats kirurgiskt eller med injektionsbehandling bör man vänta i minst en månad för att låta den läkande processen ha sin gång innan en Ellipse behandling utförs.

  Hur många Ellipse behandlingar behöver jag?

  Antalet behandlingar beror på behandlingsområdet och svårighetsgraden på kärlet. Kliniska studier har visat att det vanligtvis behövs 1-4 behandlingar och dessa görs med ungefär en månads mellanrum.

  Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?