Hår, kärl & pigment
Pigment & solfläckar

Vår hud åldras på grund av överdrivet solande och minskad produktion av kollagen & därför kan en pigmentbehandling vara aktuell. Photo rejuvenation är en behandling med Nordlys I2PL som tar bort diffus rodnad, ojämn pigmentering, solfläckar och synliga blodkärl, samt förbättrar din huds struktur för att behålla ett yngre och fräschare utseende.

Mer om 
Pigmentbehandling

Solfläckar innehåller ett ämne som heter melanin. När celler som innehåller mycket melanin eller hemoglobin träffas med rätt typ ljus upphettas de och förstörs.

Vår hud åldras på grund av överdrivet solande och minskad produktion av kollagen. Photo rejuvenation är en behandling med Nordlys som tar bort diffus rodnad, ojämn pigmentering, åldersfläckar och synliga blodkärl, samt förbättrar din huds struktur för att behålla ett yngre och fräschare utseende.

  Priser pigmentbehandling:

  Näsa 1 700 kr
  Kinder 2 000 kr
  Kinder och näsa 2 500 kr
  Hela ansiktet 3 500 kr

   

   

  Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation

  För bokning, konsultation, information och ytterligare prisförfrågningar: 

  Telefon: 090-77 52 61070-580 4608

  Mail: info@hudlakaren.se

  Frågor & Svar

  Hur fungerar en Nordlys behandling?

  Blixtljuslampan i det unika Nordlys I2PL systemet producerar ljus som är noggrant filtrerat för att säkra att endast ljus med korrekta våglängder kommer i kontakt med huden. Åldersfläckar innehåller ett ämne som heter melanin. När celler som innehåller mycket melanin eller hemoglobin träffas med rätt typ ljus upphettas de och förstörs.

  Kan jag behandla?

  Då Photo Rejuvenation är baserad på ljusabsorbering hos melanin och haemaglobin, blir behandlingen mest effektiv hos patienter med ljus hud, som inte är solbränd vid tiden för behandling. Desto ljusare hud, desto bättre kontrast blir det mellan åldersfläckar/blodkärl och huden, vilket gör behandlingen lättare.

  Hur lång tid tar behandlingen med Nordlys?

  Behandling av hela ansiktet tar mindre än 20 minuter. Det krävs 1-3 behandlingar innan du uppnår önskat resultat.

  Gör det ont?

  Bedövning behövs inte, och många patienter beskriver behandlingen som en värmande känsla liknande den man har efter en dag på stranden.

  Måste jag vidta speciella åtgärder före och efter behandlingen?

  Eftersom solbränna bildas genom att pigment (melanin) ansamlas i huden, är det viktigt att undvika solning (sol, solarium eller brun-utan-sol kräm) före och under behandlingsperioden. Annars absorberar den solbrända huden mer ljus, vilket gör behandlingen mindre effektiv.

  Vi rekommenderar att man använder solskyddskräm (minst SPF 50) under några veckor efter behandlingen.

  Vad kan jag förvänta mig?

  Du kan märka att huden ser lite ”smutsig” ut några dagar efter behandlingen. Efter det märker du att huden ser slätare och fräschare ut. Du kan välja att ha 1-2 årliga underhållsbehandlingar för att underhålla ditt ungdomliga utseende.

  Hur kan jag vet att Nordlys är säker och effektiv?

  Kliniska tester som dokumenterar Nordlys säkerhet och effektivitet har utförts av ledande läkare inom området innan produkten kom ut i handeln. Resultatet av dessa tester har sedan publicerats i respekterade, rekommenderade medicinska tidskrifter.

  Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?