Hår, kärl & pigment
Rosacea

Rosacea är en inflammatorisk akneliknande hudsjukdom med rodnad, ytliga kärl och plitor i ansiktet. Vi utför effektiv rosaceabehandling.

Mer om 
Behandling av rosacea

Blodet innehåller hemoglobin som absorberar ljus och omvandlar det till värme. Denna värme förstör proteinet i kärlväggen. Som ett resultat av detta kommer blodkärlen gradvis att försvinna.

Rosacea är en inflammatorisk akneliknande hudsjukdom med rodnad, ytliga kärl och plitor i ansiktet.

Priser

Näsa 1 700 kr
Kinder 2 000 kr
Kinder och näsa 2 500 kr
Hela ansiktet 3 500 kr

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation

För bokning, konsultation, information och ytterligare prisförfrågningar: 

Telefon: 090-77 52 61070-580 4608

Mail: info@hudlakaren.se

Hur fungerar en Ellipse behandling?

Blodet innehåller hemoglobin som absorberar ljus och omvandlar det till värme. Denna värme förstör proteinet i kärlväggen. Som ett resultat av detta kommer blodkärlen gradvis att försvinna.

För att säkerställa att ljuset på bästa sätt når blodkärlet appliceras ett tunt lager av gel på huden före behandling.

Vad kan behandlas?

Den vanligaste behandlingen behandlar den diffusa rodnad som kan ses i de tidiga stadierna av rosacea, men även de enskilda kärl som utvecklas senare kan behandlas.

Hur lång tid tar en Ellipse behandling?

Behandlingstiden beror på det område som skall täckas och antalet kärl som skall behandlas. En behandling tar normalt 10-20 minuter.

Behöver jag vidta särskilda försiktighetsåtgärder före och efter behandlingen?

Eftersom ljuset söker sig till pigmentet (melanin) i huden, är det viktigt att undvika solning (sol, solarium eller brun utan sol kräm) före och under behandlingsperioden.

Efter behandling bör du undvika solexponering i 30 dagar, även om det inte finns tecken på inflammation i det behandlade området. Använd solskydd (minst SPF 50) om solexponering inte kan undvikas.

Hur många Ellipse behandlingar behöver jag?

Antalet behandlingar beror på område och antalet kärl. Kliniska studier har bekräftat att 1-4 behandlingar vanligtvis behövs och dessa görs med ungefär en månads mellanrum.

Gör det ont?

Bedövningsmedel är inte nödvändigt och de flesta tycker att känslan påminner om när ett gummiband snärtar till mot huden.

Hur kan jag vara säker på att Ellipse är säker och effektiv?

Kliniska tester, som dokumenterar Ellipse säkerhet och effektivitet har utförs av ledande läkare inom området före produkten kom ut i handeln. Resultatet av dessa tester har publicerats i respekterade, rekommenderade medicinska tidskrifter.

Ljuset som används är helt säkert, synligt ljus. Potentiellt skadliga våglängder avlägsnas genomden unika Ellipse Dual Mode filtreringssystem.

Hej! Har du några frågor, eller något du vill veta mer om?